;

Beveiliger 3

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
Crebo
25691
Locatie
Winschoterdiep 50, Groningen
Beveiliger 3

Alles over deze opleiding

Als beveiliger 3 heb je de eindverantwoordelijk voor het beveiligen van personen en objecten, zoals bedrijfsgebouwen en industrieterreinen. Dit is een uitdagende klus. Je stuurt een team van beveiligers aan, coördineert de werkzaamheden en stelt procedures op.

Over jou

  • Je kunt goed organiseren
  • Je hebt natuurlijk overwicht
  • Je bent stressbestendig

De opleiding Beveiliger 3 is een vakinhoudelijke verdieping van de opleiding Beveiliger 2. Om deze opleiding te volgen, heb je het liefst al enige jaren werkervaring als beveiliger. 

Je leert onder andere hoe je helder moet communiceren en klantvriendelijk kunt optreden, maar ook hoe je moet signaleren en observeren en welke maatregelen je kunt nemen om ongewenste situaties te voorkomen.  

Verder leer je hoe je planningen en werkroosters maakt, leiding geeft aan een team, beveiligingsplannen opstelt en budgetten beheert. 

Locaties

Winschoterdiep 50

Groningen

Op deze locatie bieden we de opleidingen Veiligheid aan. Ook is dit de locatie voor de Entree-opleidingen in Groningen. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen