;

Allround operationeel technicus

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
4 jaar
Crebo
25345
Locatie
Duurswoldlaan 2A, Delfzijl
Allround Operationeel Technicus

Alles over deze opleiding

Een allround operationeel technicus beheert, controleert en onderhoudt technisch ingewikkelde machines en installaties, zoals windturbines, waterzuiveringsinstallaties en energiecentrales. Jij bent ervoor verantwoordelijk dat die machines en installaties optimaal blijven werken en productieprocessen kunnen doorgaan.

Over jou

  • Je hebt een grote techniekknobbel
  • Je bent vindingrijk
  • Je hebt doorzettingsvermogen

In deze vierjarige opleiding leer je hoe machines en installaties in elkaar zitten en op welke manier je ze kunt onderhouden en repareren.  

Daarnaast ga je storingen opsporen en oplossen en machines bewaken. De school heeft hiervoor verschillende simulatoren waarmee je kunt oefenen. Maar natuurlijk werk je ook met echte, werkende installaties.  

Deze opleiding tot allround operationeel technicus is een MyTec-opleiding. Dit houdt in dat verschillende bedrijven uit de regio nauw bij de opleiding zijn betrokken. 

Noorderpoort werk bij deze opleiding samen met Stichting Support AOT Noord. 

Locaties

Duurswoldlaan 2A

Delfzijl

Onze school is gelegen aan de rand van Delfzijl. Voorzien van alle moderne technieken, waaronder een simulator waarin je een groot schip leert besturen. Wij werken volgens het MyTec-concept. Dit houdt in dat bedrijven uit de regio nauw bij de opleiding zijn betrokken. Onze studenten komen hierdoor tijdens hun opleiding al snel in aanraking met het beroep onder andere via gastcolleges en opdrachten bij bedrijven.

Adres

Duurswoldlaan 2A
9936 HA Delfzijl