Reis mee met de podcast serie Hospitality on Tour!

Publicatie datum
Hospitalityontour

Generation Hospitality is een pact van ondernemers, overheid en opleiders met één doel: de kracht van hospitality laten ervaren. Hoe? Door dé nieuwe generatie hospitality vakmensen op te leiden en dit mee te geven. Maar ook door opleiders, werkgevers, werknemers, klanten, gasten, studenten en zij-instromers bewust te maken van hun waarde en rol hierin. Door opleiding en bewustwording creëren wij grip op de kwaliteit van het vak hospitality en hebben we invloed op de beleving van gastvrijheid. Samen doen we er alles aan om verwachtingen te overtreffen. 

Podcast serie Hospitality on Tour
Met zo'n mooi doel voor ogen volgen de ontwikkelingen zich natuurlijk snel op. Daarom brengen de samenwerkende partners van Generation Hospitality een podcast serie uit: Hospitality on tour. 

Met deze serie reis je rond in de wereld van hospitality in Groningen en Noord- Drenthe. Annemarie Sanderink - oud student van onze hotelschool en inmiddels 5 jaar werkzaam bij The Student Hotel - gaat in gesprek met onder meer verschillende ondernemers, onderwijsinstellingen, studenten en alumni. Zij spreken met elkaar over gastvrijheid, ondernemerschap, beleving, gasten, medewerkers, het onderwijs en natuurlijk wat de invloed is van de omgeving op dit alles. 

Dus ben je nieuwsgierig naar de ontwikkelingen en mooie verhalen? Of wil je weten wat jij hierin kunt leren en welke kansen er voor jou liggen? Reis dan mee met Hospitality on tour! Iedere twee weken verschijnt een nieuwe aflevering. Beluister hieronder de eerste aflevering: Gastvrijheid is aandacht. Veel plezier!