Last Minute Event 15 juni: voor de late beslissers

Kom donderdag 15 juni van 17:00 tot 19:30 uur naar het Last Minute Event van Noorderpoort. Alle Noorderpoort-opleidingen zijn aanwezig op één locatie. Lekker overzichtelijk!


Wij gaan je helpen

Je hebt de oproep vast voorbij zien komen om je aan te melden voor een mbo-opleiding. Toch kan het zijn dat je om wat voor reden dan ook nog geen studiekeuze hebt kunnen maken. Misschien wil je wisselen van de havo naar mbo, ben je uitgeloot voor de opleiding die je eerste keuze was, of zit je gewoon nog heel erg te twijfelen. De reden maakt helemaal niks uit – wij gaan je hoe dan ook helpen om de goede studiekeuze te maken.

Dat doen we tijdens ons Last Minute Event op 15 juni. Van 17:00 tot 19:30 kun je op één locatie al onze opleidingen in elke sector leren kennen, docenten en studenten ontmoeten en meer te weten komen over studeren bij Noorderpoort. Ook zullen er studieadviseurs aanwezig zijn met wie je in gesprek kun over onder andere je studiekeuze. Neem gerust iemand mee voor de gezelligheid.

Aanmelden voor een opleiding tijdens het Last Minute Event?
Wil je je tijdens het Last Minute Event al aanmelden voor een opleiding? Dat kan! Neem dan je DigiD mee. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan via www.digid.nl. Ben je jonger dan 18 jaar dan is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Bereikbaarheid Groningen
In en rond de stad Groningen zijn er verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.

Datum

Locatie

Bornholmstraat 31
Groningen
Bekijk locatie

Tijd

Nog vragen?

Studie & Advies

Voor al jouw vragen over onze opleidingen, trainingen en cursussen

088 230 9999 info@noorderpoort.nl