Nina Nomden, RTV Noord

Artikel Jurylid Leerbedrijf van het Jaar
Nina Nomden

Nina Nomden is directeur/bestuurder van RTV Noord. RTV Noord is het platform voor nieuws en regio-cultuur dat zich richt op de betrokken Groninger.

“Jongeren zijn de toekomst! Jongeren leren van ‘ervaringsdeskundigen’, maar zeker ook andersom. Daarom wil ik graag betrokken zijn bij opleidingen en maak ik graag deel uit van de jury van de Noorderpoort Jaarprijs.

Bij het maken van de keuze voor het winnende leerbedrijf zal ik vooral letten op de mate waarin het bedrijf een stimulerende omgeving biedt voor de ontwikkeling van jong talent. Dit omvat niet alleen de kwaliteit van de begeleiding en de mate van professionaliteit binnen het bedrijf, maar ook de ruimte die wordt geboden voor creativiteit en innovatie. Het is van cruciaal belang dat het leerbedrijf een omgeving creëert waarin jongeren kunnen groeien, fouten mogen maken en uiteindelijk hun volledige potentieel kunnen benutten.

Tot slot zal ik kijken naar de maatschappelijke impact van het leerbedrijf: hoe draagt het bedrijf bij aan de bredere samenleving door bijvoorbeeld sociale verantwoordelijkheid, duurzaamheid en inclusiviteit te bevorderen.

Als jurylid draag ik graag bij aan de Jaarprijs, omdat ik geloof in de kracht van erkenning en waardering voor uitmuntendheid in het bedrijfsleven. Door leerbedrijven te belonen die zich onderscheiden in het begeleiden en inspireren van jong talent, stimuleren we een cultuur van innovatie en groei die niet alleen ten goede komt aan individuele studenten, maar ook aan de bredere samenleving.”