Quinn Trip, Software developer

Artikel Genomineerde student
Quinn Trip

“Mijn zoektocht naar een opleiding begon nadat ik zeven jaar niet naar school was geweest vanwege paniekaanvallen. Ik zat in een diepe kuil en wist niet wat ik moest doen. Met hulp van een begeleidend adviesteam ben ik gestart aan de opleiding Software developer. Ik voel me hier echt thuis en dat is wat ik iedereen gun.”

“Mijn opleiding bij Noorderpoort is anders dan andere. We werken meer zelfstandig, maar we worden ook individueel begeleid door onze coaches, wat ik echt waardeer. Ik voel me veilig en gesteund door de school. Het adviesteam stond altijd voor me klaar, ze hielpen me met mijn angsten en stress, en dat heeft me enorm geholpen om mijn paniekaanvallen te verminderen.”

“Jaag je dromen na en sta klaar voor anderen.”


Afgelopen maand nam Quinn deel aan een nationale webdeveloper-competitie waar hij tweede werd, een unieke ervaring die hij iedereen gunt. “Het was echt een heel contrast met hoe ik me voelde toen ik uitgevallen was en het heeft me veel geholpen om te groeien en te leren”, vertelt hij enthousiast. “Maar ik kon dit niet alleen. Mijn coaches hebben me vanaf het begin gesteund en geloofd in mijn capaciteiten.”

“Wat ik wil meegeven aan andere studenten is: strijd voor wat je wilt. Jaag je dromen na en probeer het. Het geeft niet als je valt, maar ga er voor! En zet je altijd in voor alle individuen, want het kan iemand enorm helpen als je er voor hem of haar bent. Dat maakt drempels lager en geeft vertrouwen.”