Paviljoen Overdiep, Maartje Gierman

Artikel Genomineerd Leerbedrijf
Paviljoen Overdiep

“Onze kernwaarde is het bieden van aandacht voor elkaar, wat we beschouwen als de essentie van ons bedrijf. Het is belangrijk om stagiaires en leerlingen een veilige en ondersteunende omgeving te bieden, waarin ze kunnen groeien en fouten kunnen maken”, vertelt Maartje over Paviljoen Overdiep.

“Ons team, inclusief stagiaires en leerlingen, waardeert de persoonlijke aandacht, het vertrouwen en de mogelijkheden tot brede ontwikkeling die we bieden. Door te investeren in geschoold personeel, faciliteiten en een prettige werkomgeving, zijn we ondanks uitdagingen zoals de coronapandemie met 500 procent gegroeid in de afgelopen vijf jaar. Dit heeft ook geleid tot uitbreiding van het aantal leerplekken binnen ons bedrijf.”

“Aandacht voor maatwerk is belangrijk, iedereen is uniek.”


“Eén van onze successen is de groei en ontwikkeling van onze voormalige leerlingen, zoals onze bedrijfsleider die nu operationeel manager is bij Van der Valk in Haarlem. Het geeft me persoonlijk veel voldoening om te zien hoe mensen binnen ons bedrijf groeien, of het nu kleine of grote stappen zijn. Dit onderstreept het belang van aandacht voor maatwerk, omdat iedereen uniek is.”

“Ons team is divers in leeftijd en achtergrond, met jongeren van vijftien jaar oud tot volwassenen in de vijftig. Een gebalanceerd team is voor ons essentieel, omdat het verschillende perspectieven en ervaringen samenbrengt.”

“We zijn blij dat veel van onze stagiaires en leerlingen na hun stageperiode bij ons blijven werken. Als bedrijf erkennen we het belang van stagiaires en leerlingen voor onze toekomstige groei en succes. Kortom, het betrekken van stagiaires en leerlingen is cruciaal voor ons bedrijf, we kunnen niet zonder ze.”