Horeca en bakkerij






Bij de opleidingen horeca en bakkerij draait het om gastvrijheid, eten en drinken. Je maakt gerechten, broden of banket in de keuken of bakkerij, of je bedient gasten in een café, restaurant of hotel. En wie weet begin je later zelf wel een leuke tent.
Jouw eigenschappen
- Je bent klantgericht
- Je bent stressbestendig
- Je werkt netjes en hygiënisch
Mogelijke beroepen
- Gastheer/gastvrouw
- Kok
- Brood- en/of banketbakker
- Leidinggevende in een horecazaak
- Horecamedewerker
- Assistent bedrijfsleider
Opleidingen horeca en bakkerij ()
Brood en banket

Zelfstandig werkend bakker • Niveau 3
- Groningen
- BOL, BBL
Horeca

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie • Niveau 1
- Groningen
- BOL, BBL

Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie (Entree NT2) • Niveau 1
- Groningen
- BOL

Servicemedewerker Breed • Niveau 2
- Appingedam, Groningen, Stadskanaal, Veendam, Winschoten
- BOL, BBL

Zelfstandig werkend gastheer/gastvrouw • Niveau 3
- Groningen
- BOL, BBL

Zelfstandig werkend kok • Niveau 3
- Groningen
- BOL, BBL
Hotelschool

Hotelschool – verkort (manager/ondernemer horeca – verkort) • Niveau 4
- Groningen
- BOL

Hotelschool (manager/ondernemer horeca) • Niveau 4
- Groningen
- BOL

Meewerkend horeca ondernemer • Niveau 4
- Groningen
- BOL