Mediavormgever

Mediavormgever

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil je je aanmelden voor deze opleiding? Doe dat dan uiterlijk 1 april.

Als je jonger dan 18 jaar bent, moet je in het aanmeldformulier van CAMBO de contactgegevens van je ouders/verzorgers invullen. Bij het aanmelden heb je ook een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag dan eerst een DigiD aan.

Binnen vijf werkdagen na je aanmelding krijg je van ons een uitnodiging voor het portfoliogesprek. 

Portfoliogesprek

2

Afhankelijk van wanneer jij je aanmeldt, krijg je van ons een uitnodiging voor het portfoliogesprek. Tijdens het portfoliogesprek maken we kennis: jij met de opleiding en wij met jou. Neem je portfolio mee want daarmee laat je in het gesprek zien of je creatief bent en artistieke aanleg hebt.

Je portfolio? Dat mag een map zijn met analoog werk, zoals schetsen, tekeningen, of collages, gemaakt met pen, potlood, kwast, enzovoort. Je mag ook een digitaal portfolio laten zien, bijvoorbeeld een website met digitaal materiaal, zoals video’s, animaties, character designs, logo’s, website-ontwerp, moodboards, of storyboards. Het is vooral belangrijk dat je door jouzelf gemaakt materiaal laat zien waarvan jij denkt dat het jouw creatieve en artistieke aanleg goed weergeeft.

In het portfoliogesprek moet je kunnen uitleggen waarom en hoe je je producten hebt gemaakt. Wij letten op je originaliteit en je affiniteit met het materiaal dat je hebt meegebracht.

Je hoort zo snel mogelijk na deze bijeenkomst of je door de selectie bent gekomen.

Bewijs van inschrijving

3

Als je bent toegelaten, ontvang je van ons via e-mail een bewijs van inschrijving. Je bent dan officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met je opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je ongeveer een maand voordat je opleiding begint.