Studenten van Noorderpoort Stadskanaal organiseren Feel Good Festival voor medestudenten

Publicatie datum
Feel Good Festival In Stadkanaal 1

Deze week hebben studenten van Noorderpoort Stadskanaal het Feel Good Festival georganiseerd voor hun medestudenten. Een uniek en energiek festival waar de studenten lef hebben getoond en de uitdaging hebben opgepakt om iets unieks te organiseren. Het festival werd officieel geopend door de burgemeester en wethouder van sport van de gemeente Stadskanaal.

Dit festival is een viering van de talenten en trots die Noorderpoort Stadskanaal heeft voor zijn studenten. Het Feel Good Festival heeft een gevarieerd programma vol workshops en activiteiten die studenten uitdagen om hun grenzen te verleggen en nieuwe ervaringen op te doen. Een van de hoogtepunten van het festival was de workshop discgolf, geleid door niemand minder dan de Nederlands kampioen. Daarnaast werden er ook workshops zoals bootcamp, kickboksen, en Bubble-voetbal aangeboden.

Feel Good Festival In Stadkanaal 1

Het Feel Good Festival was een uitgelezen kans voor studenten om elkaar te ontmoeten, nieuwe vaardigheden te ontdekken en vooral om met elkaar plezier te hebben. Het festival staat in het teken van positiviteit en het aanmoedigen van studenten om het beste uit zichzelf te halen. De studenten die het festival hebben georganiseerd spraken onderling over TEAM (Together everyone achieves more).

Feel Good Festival In Stadkanaal 2

Directeur van Noorderpoort Stadskanaal, Astrid Kramer, vertelt dat ze enorm trots is op de studenten. “We willen hen de kans geven om hun lef te ontdekken en te laten zien waar ze toe in staat zijn. En wat is het een prachtig festival geworden!”