Ontwikkel je online marketing vaardigheden

Pas jij al marketing toe in jouw werk? Welke functie je ook hebt, marketing helpt je jouw doelgroep te begrijpen en deze effectief te benaderen. Wil je meer leads, tevreden klanten, meer betrokkenheid of een hogere merkbekendheid? Volg dan één of meerdere van onderstaande marketingtrainingen.

Stel je eigen programma samen

We bieden zes verschillende cursussen aan in de vorm van aparte modules. Iedere module behandelt een inhoudelijk onderwerp uit de online marketing. De modules kun je los van elkaar volgen, afhankelijk van jouw specifieke kennisbehoefte.

Wat leer je bij elke module?

  1. Online marketingstrategie: Start bij de basis en creëer een sterke marketingstrategie.
  2. Customer journey: Creëer duurzame klantrelaties met een optimale customer journey.
  3. Social media: Maak kennis met de mogelijkheden en de kracht van social media.
  4. Google analytics: Krijg inzicht en leer de statistieken te gebruiken voor je marketingoptimalisatie.
  5. Zoekmachineoptimalisatie: Voor een goede vindbaarheid in Google.
  6. Contentmarketing: Voor een ijzersterke contentstrategie.

Of volg de zesdaagse cursus

Wil je álle facetten van online marketing leren, dan kun je er ook voor kiezen om de zesdaagse training te volgen. In deze training komen alle bovenstaande onderwerpen uitgebreid aan bod.

Meer informatie?

Gabe Bosma

Tijdens onze cursussen leer je de tijdloze basics van het vak kennen, en ga je aan de slag met actuele modellen.

Meet de trainers


Deze praktijkgerichte trainingen worden gegeven door Pytrik de Jong & Justien Fröling van Bureau Markant. Brede marketingkennis, passie voor jouw doelgroep en liefde voor content. That’s us! Wij, van Bureau Markant, helpen bedrijven uit allerlei branches hun doelen te bereiken.

Justien Fröling heeft jarenlange ervaring in de marketing, zowel online als fysiek. Ze weet de juiste vragen te stellen om tot de perfecte positionering te komen. Doordat Justien zich helemaal inleeft in de klant voelt het neerzetten van een marketingstrategie voor haar als een tweede natuur. Met haar sterke content creaties weet zij de doelgroep altijd te bereiken.

Als marketingmanager bij verschillende bedrijven heeft Pytrik de Jong jaren ervaring met het opzetten en managen van marketingactiviteiten. Ze zet marketing op een slimme manier in binnen een organisatie waardoor het rendement van je inspanningen aanzienlijk vergroot. Met haar creatieve oplossingen weet zij customer journey’s te optimaliseren voor een steeds betere klantbeleving.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.

Nog vragen?

Gabe Bosma

Relatiemanager Retail

06 22 48 64 45 gabe.bosma@noorderpoort.nl