Busadm Adviseurbancairediensten 0004 3Dtpvormgeving

Van wifi tot kantine

Een fijne plek met goede voorzieningen. Daar gaan we voor bij Noorderpoort. Zodat jij en je medestudenten zich prettig voelen en goed kunnen studeren. We zetten er een aantal voor je op een rijtje.

Gezonde kantine

Je gezondheid vinden we belangrijk. Daarom zorgen we in onze kantines voor een uitgebreid, gevarieerd en gezond aanbod. Zo is er genoeg gezonde keuze in je pauze! Eet smakelijk.   

Overal snelle wifi

Al onze gebouwen zijn voorzien van snelle wifi. Zodat je overal kunt studeren (en ontspannen). Wel zo fijn toch?  

Jouw eigen Noorderpoort-pas

Als student krijg je de Noorderpoort-pas. Hierop staat je studentnummer of ID en ook je mailadres. Met deze pas kun je printen en kopiëren. En op vertoon ervan heb ook nog eens gratis toegang tot het Groninger Museum. 

Alle tools en informatie op Noorderportal 

Een eigentijdse digitale studieomgeving. Dat heet bij ons de Noorderportal. Als student vind je daar alle tools en informatie die nodig is bij het volgen van je opleiding. Je krijgt via de Noorderportal ook de beschikking over bijvoorbeeld mail, Word, Excel, Powerpoint en Teams. Voor sommige opleidingen is aanvullende software nodig. Die kun je als student goedkoop bestellen via SURFspot.  

Op de portal vind je ook ‘Weten & Regelen’; een online informatiecatalogus. Voordat je met een opleiding begint, is het handig om die goed door te lezen. Of tijdens je opleiding natuurlijk als je even iets niet meer precies weet.  

ICT-servicepunten

En heb je problemen met je laptop? Dan kun je altijd langskomen bij het ICT Servicepunt. Studenten die stage lopen bij onze ICT-afdeling lossen jouw probleem op. Zij leren en jij wordt geholpen!  

Kluisjes

Heb je iets bij je dat je niet de hele dag nodig hebt en wil je er niet mee sjouwen? Of wil je iets veilig opbergen? Dan kun je op school een kluisje huren. 

Parkeren en fietsen stallen

Kom je met de fiets of scooter naar school? Er is altijd voldoende ruimte om deze te stallen. Wij vragen je om zoveel mogelijk de fiets te pakken of van het openbaar vervoer gebruik te maken.