Studio En Livetechnicus

Studio- en livetechnicus

Zo werkt aanmelden

Aanmelden

1

Wil jij verzekerd zijn van een plek bij deze opleiding? Meld je dan uiterlijk 1 april aan. Bij het aanmelden heb je een DigiD nodig. Heb je nog geen DigiD? Vraag deze dan eerst aan. Als je jonger dan 18 jaar bent is het verplicht om de contactgegevens van je ouders/verzorgers in te vullen.

Na je aanmelding ontvang je van ons een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Afhankelijk van het tijdstip van aanmelding word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek op 23 februari, 23 maart, 20 april, of 11 mei.  

Kennismaken

2

Tijdens het kennismakingsgesprek leren we elkaar kennen én kom je nog meer te weten over je opleiding.

Heb je na het kennismakingsgesprek het idee dat deze opleiding bij je past, dan schrijven we je in voor de opleiding. Je bent dan zeker van een plek in de opleiding.

Weet je toch niet zeker of de opleiding wel bij je past? Dan bieden we je een studiekeuzegesprek aan. 

Ondertekenen onderwijsovereenkomst

3

Als je definitief voor de opleiding hebt gekozen, ontvang je van ons een onderwijsovereenkomst in je mail. Na het digitaal ondertekenen ben je officieel ingeschreven als student van Noorderpoort.

Starten met de opleiding

4

Om goed van start te kunnen gaan heb je informatie nodig over boeken, gereedschap, werkkleding en de eerste dag van de opleiding. Die informatie krijg je zes weken voor het begin van je opleiding.