;

Ondernemer retail

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 4
Duur
3 jaar
CreboNr
25166
Locatie
Sportparklaan 5, Stadskanaal
Ondernemer retail - BBL

Alles over deze opleiding

Als ondernemer retail ben jij dag en nacht bezig met je eigen onderneming in de retail. Je stelt concrete doelen voor je winkel, bent verantwoordelijk voor de in- en verkoop, het personeel, de financiën en de marketing. Ook let je op een aantrekkelijke inrichting van je winkel.

Deze opleiding zal volgend jaar starten met de nieuwe naam 'Ondernemer handel'.

Over jou

  • Je bent ondernemend
  • Je neemt verantwoordelijkheid voor je eigen beslissingen
  • Je bent klantvriendelijk

Deze opleiding leert jou alles over het starten en managen van een onderneming. Denk bijvoorbeeld aan het maken van een ondernemingsplan, beheren van de financiën, opstellen van het personeelsbeleid, en uitvoeren van marketingacties. Maar je leert ook de voorraad te beheren en verkoopactiviteiten uit te voeren. Verder besteden we aandacht aan de geldende wet- en regelgeving. 

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen