;

Medewerker pantserinfanterie

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
CreboNr
25600
Locatie
Winschoterdiep 50, Groningen
Medewerker pantserinfanterie - BOL

Alles over deze opleiding

Speciaal voor de 43e Gemechaniseerde Pantserbrigade in Havelte is deze opleiding Medewerker pantserinfanterie ontwikkeld. Bij deze opleidingsvariant kun je in twee jaar het diploma Aankomend onderofficier grondoptreden (niveau 3) behalen.

Over jou

  • Je neemt de leiding
  • Je bent lichamelijk en mentaal in goede conditie
  • Je kunt omgaan met crisissituaties

Deze opleiding richt zich op de pantserinfanterie, zowel de lessen als de trainingen. Al je stages doe je in Havelte en zijn gericht op de werkzaamheden bij een pantserinfanterie-eenheid.

Als je hebt laten zien dat je geschikt bent voor het vak, kun je direct na je opleiding starten met je militaire opleiding als manschap. Als pantserinfanterist wordt je dan geplaatst bij het 44e of het 45e Pantserinfanteriebataljon. Na twee jaar ervaring te hebben opgedaan, kun je door naar de Koninklijke Militaire School waarna je als onderofficier aan het werk kan.

Locaties

Winschoterdiep 50

Groningen

Op deze locatie hebben we Uniformberoepen zoals beveiliging- en VeVa-opleidingen aan. De VeVa-opleidingen voeren we samen uit met Defensie. Ook is dit de locatie voor de Entree-opleidingen in Groningen. Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen