;

Junior sales executive

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
CreboNr
25134
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Junior sales executive - BOL

Alles over deze opleiding

Junior sales executive is een veelzijdig beroep. Je houdt je bezig met de verkoop van producten en/of diensten, en bent het eerste aanspreekpunt voor (buitenlandse) klanten. Een junior sales executive werkt meestal in het midden- en kleinbedrijf of bij grote (internationale) bedrijven. Je kunt aan de slag in de binnendienst op kantoor, of in de buitendienst door klanten te bezoeken.

Deze opleiding zal volgend jaar starten met de nieuwe naam 'Business sales assistent'.

Over jou

  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je komt enthousiast over
  • Je kunt goed met mensen omgaan

Deze opleiding heeft een internationaal karakter, want een junior sales executive heeft tegenwoordig steeds vaker contact met buitenlandse klanten en bedrijven. Tijdens deze opleiding besteden we daarom veel aandacht aan het leren van vreemde talen, zoals Engels en Duits.  

Behalve de taal, leer je ook over de zakelijke cultuur van andere landen. De manier van zakendoen en het maken van afspraken is daar vaak anders dan in Nederland.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen