;

Contactcenter medewerker

Leerweg
BBL deeltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
CreboNr
25135
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Contactcenter Medewerker - BBL

Alles over de opleiding

Als contactcenter medewerker heb je veel contact met klanten, via de telefoon of online. Je bent ambassadeur van het bedrijf waarvoor je werkt. Met jouw servicegerichte instelling help je klanten met uiteenlopende vragen. Of je benadert klanten met aantrekkelijke aanbiedingen.

Over jou

  • Je kunt goed communiceren
  • Je bent klantvriendelijk
  • Je kunt je inleven in andere mensen

Deze opleiding is een samenwerking met Webhelp. Webhelp is specialist op het gebied van klantcontact. Wanneer je nog geen leerplek hebt, is er een mogelijkheid om bij Webhelp aan de slag te gaan in combinatie met deze opleiding. 

Voor een klant van Webhelp ga je aan de slag als contactcenter medewerker op een telefonische helpdesk, met de mogelijkheid om dit uit te breiden naar social media. Daarvoor volg je een speciale training binnen Webhelp waarin je verschillende luister- en gesprekstechnieken leert en uitgebreid mag meekijken en -luisteren. Als je je training met succes hebt afgerond, ben je klaar om mee te draaien in de talentpool. Je voert dan echte gesprekken met klanten. 

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen