;

Business sales assistent

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 3
Duur
2 jaar
CreboNr
25874
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Istock 505843270

Alles over deze opleiding

Commercieel medewerker is een veelzijdig beroep. Je houdt je bezig met de verkoop van producten en/of diensten, en bent het eerste aanspreekpunt voor (buitenlandse) klanten. Een commercieel medewerker werkt meestal in het midden- en kleinbedrijf of bij grote (internationale) bedrijven. Je kunt aan de slag in de binnendienst op kantoor, of in de buitendienst door klanten te bezoeken.

(Deze nieuwe opleiding werd eerder aangeboden onder de naam ‘Junior sales executive’.)

Over jou

  • Je bent commercieel ingesteld
  • Je komt enthousiast over
  • Je kunt goed met mensen omgaan

Tijdens deze opleiding leer je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt voor het vak. Bijvoorbeeld hoe je een verkoopgesprek voert, of hoe je calculaties maakt. Ook werk je samen met andere studenten aan projecten om het beroep verder uit te diepen.

Deze opleiding heeft een internationaal karakter, want een commercieel medewerker heeft tegenwoordig steeds vaker contact met buitenlandse klanten en bedrijven. Tijdens deze opleiding besteden we daarom veel aandacht aan het leren van vreemde talen, zoals Engels en Duits.  

Behalve de taal, leer je ook over de zakelijke cultuur van andere landen. De manier van zakendoen en het maken van afspraken is daar vaak anders dan in Nederland.

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen