Docent worden? Dat kan.

Publicatie datum
schoolgebouw

Maar niet zomaar. Binnen Noorderpoort krijgen we wekelijks een hele hoop open sollicitaties binnen. Daar worden we natuurlijk erg blij van. Maar werken in het onderwijs kan niet zomaar. Het is een vak.  Omdat we jou wel heel graag enthousiast maken over dit vak, hebben we de afgelopen weken verschillende informatiebijeenkomsten georganiseerd voor potentiële zij-instromers.

Tijdens zo’n bijeenkomst zoomen we verder in op ‘werken in het MBO onderwijs’.  Welke mogelijke bevoegdheidstrajecten komen hierbij kijken. En hoe is Noorderpoort als werkgever. De ervaringsverhalen van één van onze collega’s, die op dit moment een pdg-traject voor zij-instromers volgt, spreken daarbij nog het meest tot de verbeelding.

Ben je na afloop van deze bijeenkomst nog steeds enthousiast, dan wordt je in de gelegenheid gesteld om een dag(deel) mee te lopen op een school en/of een gastcollege te geven. We hebben de overtuiging dat je op basis van deze voorbereiding een beter beeld krijgt van ‘werken in het onderwijs’. We maken natuurlijk graag iedereen enthousiast over dit mooie vak. Maar wel op basis van de juiste informatie en voorbereiding.

Informatiebijeenkomst
Op 18 mei vindt de volgende bijeenkomst plaats. Ben jij al een tijdje aan het nadenken over werken in het onderwijs? Zou je misschien wel voor de klas willen staan, maar weet je niet wat hier bij komt kijken? Meld je dan snel aan. Aanmelden kan via info-zij-instroom@noorderpoort.nl