Open Dagen 27-28 januari: kom kijken op onze locaties

Wil je sfeer proeven op (misschien wel) jouw toekomstige school? Meer weten over onze opleidingen? Dat komt goed uit! Dat kan tijdens onze Open Dagen. Onze schoollocaties in de stad en in de regio zijn open om te bezoeken. Je ouders zijn natuurlijk ook welkom!

Neem een kijkje in onze lokalen, kantines en praktijklokalen. Of ga in gesprek gaan met studenten en docenten, zodat je de school en de opleidingen echt een beetje leert kennen. Allemaal mogelijkheden om jou verder te helpen met het maken van je studiekeuze.

Aanmelden voor de Open Dagen
In de weken voordat deze Open Dagen is, kun je je aanmelden. Houd deze pagina in de gaten of schijf je hieronder in voor de 'Blijf op de hoogte'-mail.

Tip: kijk in ons opleidingsoverzicht op welke locatie jouw opleiding wordt gegeven. Dan weet je zeker dat je naar de goede locatie gaat.

Aparte Open Dag voor Laboratoriumtechniek en Dans
De opleidingen voor laboratoriumtechniek en dans hebben een eigen Open Dag op een andere datum. De Open Dag voor Laboratoriumtechniek is op 9 februari. En de Open Dag voor Dans is op 12 februari.

Route en bereikbaarheid
In en rond de stad Groningen zijn er verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.

Dit evenement vindt op verschillende locaties en tijden plaats

Bekijk opties

Meer weten over studeren bij Noorderpoort?

In ons magazine 'Noorderpoorter' lees je persoonlijke verhalen van onze studenten over hun opleiding, krijg je allerlei studiekeuzetips, en lees je alles over hoe studeren aan het mbo werkt. Dit en nog veel meer vind je allemaal in 'Noorderpoorter'.

Vraag 'Noorderpoorter' aan

Nog vragen?

Studie & Advies

Voor al jouw vragen over onze opleidingen, trainingen en cursussen

088 230 9999 info@noorderpoort.nl