Open Dagen 24-25 januari: kom kijken op onze locaties

Wil je sfeer proeven op (misschien wel) jouw toekomstige school? Meer weten over onze opleidingen? Dat kan tijdens onze Open Dagen. Onze schoollocaties in de stad en in de regio zijn open om te bezoeken. En neem gerust iemand mee voor de gezelligheid.

Neem een kijkje in onze praktijkruimtes, lokalen en kantines. Of ga in gesprek gaan met studenten en docenten, zodat je de school en de opleidingen echt leert kennen. Alles om jou verder te helpen met het maken van je studiekeuze.

Op woensdag 24 januari zijn de locaties in Groningen-stad geopend tussen 16:00 en 20:00 uur.
Op donderdag 25 januari zijn de locaties in Groningen-stad én in de regio geopend tussen 16:00 en 20:00 uur. Appingedam is van 17:00 tot 20:00 uur geopend en Veendam van 16:00 tot 18:00 uur

Aanmelden voor de Open Dagen
In de weken voordat deze Open Dagen zijn, kun je je aanmelden. Houd deze pagina in de gaten of schijf je hieronder in voor de 'Blijf op de hoogte'-mail.

Tip: kijk in ons opleidingsoverzicht op welke locatie jouw opleiding wordt gegeven. Dan weet je zeker dat je naar de goede locatie gaat.

Aparte Open Dag voor Laboratoriumtechniek en Dans
De opleidingen voor laboratoriumtechniek en voor dans hebben hun Open Dag op een andere datum.

Bereikbaarheid Groningen
In en rond de stad Groningen zijn er verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.

Dit evenement vindt op verschillende locaties en tijden plaats

Bekijk opties

Nog vragen?

Studie & Advies

Voor al jouw vragen over onze opleidingen, trainingen en cursussen.

088 230 9999 info@noorderpoort.nl