Open Dag 16 maart: kom kijken op onze locaties

Wil je sfeer proeven op (misschien wel) jouw toekomstige school? Meer weten over onze opleidingen? Dat komt goed uit! Dat kan tijdens onze Open Dag. Al onze schoollocaties in de stad en in de regio zijn dan open om te bezoeken. Je ouders zijn natuurlijk ook welkom!

Je kunt overal een kijkje komen nemen: in onze lokalen, kantines en praktijklokalen. Ook kun je in gesprek gaan met studenten en docenten zodat je de school echt een beetje leert kennen. Er zijn ook mensen aanwezig die jou verder kunnen helpen met het maken van je studiekeuze. Dus stel gerust je vragen over bijvoorbeeld stage, studiebegeleiding of toelatingseisen.

Aanmelden voor de Open Dag
In de weken voordat deze Open Dag is, kun je je aanmelden. Houd deze pagina in de gaten of schijf je hieronder in voor de 'Blijf op de hoogte'-mail.

Tip: kijk in ons opleidingsoverzicht op welke locatie jouw opleiding wordt gegeven.

Route en bereikbaarheid
In en rond de stad Groningen zijn er verschillende wegwerkzaamheden en wegafsluitingen. Houd rekening met verkeershinder. Bekijk de actuele verkeersinformatie op groningenbereikbaar.nl.

Dit evenement vindt op verschillende locaties en tijden plaats

Bekijk opties

Meer weten over studeren bij Noorderpoort?

In ons magazine 'Noorderpoorter' lees je persoonlijke verhalen van onze studenten over hun opleiding, krijg je allerlei studiekeuzetips, en lees je alles over hoe studeren aan het mbo werkt. Dit en nog veel meer vind je allemaal in 'Noorderpoorter'.

Vraag 'Noorderpoorter' aan

Nog vragen?

Studie & Advies

Voor al jouw vragen over onze opleidingen, trainingen en cursussen

088 230 9999 info@noorderpoort.nl