Last Minute Event 16 juni

Kom donderdag 16 juni 2022 van 16.00 tot 19.00 uur naar het Last Minute Event van Noorderpoort. Alle Noorderpoort-opleidingen zijn aanwezig op één locatie. Lekker overzichtelijk!

Wij gaan je helpen!
Je hebt het vast voorbij zien komen: meld je aan voor 1 mei. Toch kan het best voorkomen dat je om wat voor reden dan ook nog geen studiekeuze hebt kunnen maken. Misschien wil je wisselen van de havo naar mbo, ben je uitgeloot voor de opleiding die je eerste keuze was of zit je gewoon nog in twijfel. De reden maakt helemaal niks uit - we gaan je hoe dan ook helpen om tóch de goede studiekeuze te maken. 

Dat doen we tijdens ons Last Minute Event op 16 juni. Van 16.00 tot 19.00 kun je op onze locatie aan de Bornholmstraat al onze opleidingen in elke sector leren kennen, docenten en studenten ontmoeten en meer te weten komen over studeren bij Noorderpoort. Je ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Aanmelden voor een opleiding
Weet je tijdens je bezoek helemaal zeker welke opleiding je wil doen? Dan kun je je ook direct aanmelden. Neem daarom voor de zekerheid je Digi-D en BSN-nummer mee. 

Kom je ook? Meld je dan aan!

 

Datum

Locatie

Bornholmstraat 31
Groningen
Bekijk locatie

Tijd

Kunnen we je helpen?