;

Servicemedewerker Breed

Leerweg
BOL voltijd
Niveau
Niveau 2
Duur
2 jaar
Crebo
26007
Locatie
P.C. Hooftlaan 1, Winschoten
Servicemedewerker Breed

Alles over deze opleiding

Banen veranderen snel en functies worden steeds vaker gecombineerd. Organisaties zijn daarom op zoek naar breed inzetbare medewerkers. Als servicemedewerker breed heb je veel kennis en ervaring in de sector 'zorg en welzijn' of 'economie en ondernemen'. Je hebt een afwisselende baan, waarin geen dag hetzelfde is. Je kunt werken in de horeca, in een winkel of in de zorg.

Over jou

  • Je kunt je goed inleven in een ander
  • Je kunt goed werken onder tijdsdruk
  • Je bent betrouwbaar

De opleiding duurt twee jaar. Je werkt zelfstandig aan opdrachten, maar ook in projectgroepen. Tijdens het eerste jaar leer je van alles over dienstverlening. We oefenen veel, vooral in de beroepscontext. Zo krijg je een goed beeld van het werk binnen de gebieden Zorg & Welzijn en Handel & Ondernemerschap. Aan het einde van het eerste jaar maak je een keuze voor één van deze gebieden. Hier ga je je het tweede leerjaar op specialiseren.

Locaties

P.C. Hooftlaan 1

Winschoten

Deze school staat in de gemeente Oldambt. Campus Winschoten is een locatie waarvan drie onderwijsinstellingen gebruikmaken: Terra MBO, Dollard College en Noorderpoort. Doordat wij veel samenwerken binnen de locatie zijn er goede afspraken om het doorstromen naar een volgende opleiding of niveau zo makkelijk mogelijk te maken.

Adres

P.C. Hooftlaan 1
9673 GS Winschoten

Vergelijkbare opleidingen

Onze mbo-opleidingen