< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Groningen technologie ict

Technologie & ICT

Ouderspreekavond (voor huidige studenten)

Op verschillende momenten in het schooljaar organiseren wij ouderspreekavonden voor ouders van onze huidige studenten bij Engineering & Metaal. Vanwege de coronamaatregelen heeft de ouderspreekavond een andere vorm dan normaal: het gesprek met de studieloopbaanbegeleider van uw zoon/dochter kan alleen telefonisch of via Microsoft Teams plaatsvinden. Voor een gesprek kunt u zich tot en met woensdag 12 mei aanmelden via het aanmeldformulier.

Over ons

Onze school is gehuisvest in een mooi gerenoveerd gebouw. Het transparante en industriƫle karakter van het pand biedt een inspirerende leeromgeving voor onze technische studenten.

Wij verzorgen opleidingen in de ICT, middenkader engineering en metaaltechniek. Daarbij werken we nauw samen met een groot aantal noordelijke bedrijven en instellingen, waaronder de Hanzehogeschool Groningen en Energy College.

Onze studenten vinden een baan in de ICT-dienstverlening, automatisering, netwerkbeheer, robotisering, elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde en in service en onderhoud. Of ze gaan verder studeren aan het hbo.

Adres

Muntinglaan 3
9727 JT Groningen

Openingstijden

Werkdagen van 08:00 - 17:00

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 169
9700 AD Groningen

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven