< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Groningen logistiek

Logistiek

Studiekeuze-event

In de week van 19 t/m 23 april organiseren we studiekeuze-events. Tijdens zo’n studiekeuze-event kun je (samen met je ouder(s)/verzorger(s)) in gesprek met een docent/voorlichter van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Je kunt al je vragen stellen en komt alles over de opleiding te weten. Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor een gesprek over een opleiding op deze locatie.

Hoe werkt het aanmelden?

    1. Klik op de onderstaande knop ‘Plan een online gesprek’. Je komt in de planner terecht om een afspraak te maken.
    2. Kies in de planner eerst de opleiding van jouw keuze. Kies daarna in de week van 19 t/m 23 april een beschikbare datum, en kies ook een beschikbaar tijdstip.
    3. Vul je contactgegevens in en klik op ‘Reserveren’.
    4. Je krijgt een bevestiging/uitnodiging in je mailbox.Over ons

Noorderpoort Logistiek biedt opleidingen aan op het gebied van logistiek en transport. De opleidingen Logistiek - van chauffeur wegvervoer tot manager transport & logistiek - trekken studenten uit heel Noord-Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven. 

We hebben onze opleidingen geconcentreerd in het zuiden van de stad Groningen. Samen met andere Noorderpoortscholen en het spiksplinternieuwe Sportcentrum concentreren we ons op het Europapark; het kloppend hart van de stad Groningen.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Openingstijden

Maandag van 07:30 - 22:00
Dinsdag van 07:30 - 22:00 
Woensdag van 07:30 - 18:00
Donderdag van 07:30 - 22:00
Vrijdag van 07:30 - 17:30

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 11011
9700 CA Groningen

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven