< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Groningen gastvrijheid toerisme

Gastvrijheid & Toerisme

Studiekeuze-event

In de week van 19 t/m 23 april organiseren we studiekeuze-events. Tijdens zo’n studiekeuze-event kun je (samen met je ouder(s)/verzorger(s)) in gesprek met een docent/voorlichter van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Je kunt al je vragen stellen en komt alles over de opleiding te weten. Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor een gesprek over een opleiding op deze locatie.

Hoe werkt het aanmelden?

    1. Klik op de onderstaande knop ‘Plan een online gesprek’. Je komt in de planner terecht om een afspraak te maken.
    2. Kies in de planner eerst de opleiding van jouw keuze. Kies daarna in de week van 19 t/m 23 april een beschikbare datum, en kies ook een beschikbaar tijdstip.
    3. Vul je contactgegevens in en klik op ‘Reserveren’.
    4. Je krijgt een bevestiging/uitnodiging in je mailbox.Over ons

Gastvrijheid & Toerisme is een dynamische school met een breed aanbod aan opleidingen in de horeca, bakkerij, toerisme, leisure & events en uiterlijke verzorging. Wij zijn als Noorderpoort Euroborg gehuisvest in een modern gebouw, voorzien van prachtig uitgeruste praktijkruimtes.

Gastvrijheid & Toerisme biedt meer dan alleen opleidingen. In het leerbedrijf maken onze studenten kennis met alle onderdelen van hun toekomstige beroep. Met veel enthousiasme runnen ze onder andere een bakkerswinkel, een evenementenbureau, meerdere restaurants, een kapsalon en een beautysalon. 

In ons Grand Café kunt u terecht voor een kopje koffie of genieten van een heerlijke lunch. Daarnaast hebben wij diverse vergaderruimten die gehuurd kunnen worden. Ook kunt u binnen het leerbedrijf MTRO Events uw evenement laten organiseren en het hostessteam uw gasten laten ontvangen.

Bent u geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor informatie en reserveringen. Kijk voor speciale acties ook op onze Facebookpagina.

Adres

Boumaboulevard 113 (Euroborg)
9723 ZS Groningen

Openingstijden

Werkdagen van 08:00 - 16:30

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 749
9700 AS Groningen

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven