< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Groningen entree
Np Entree Uniformberoepen Exterieur

Entree

De Entree-opleidingen van Noorderpoort worden in de stad Groningen gegeven op een prachtige locatie aan het Winschoterdiep. Op loopafstand van het station, de bushalte en andere Noorderpoortscholen. Wij zijn de school waar je terecht kunt als je nog geen vmbo-diploma hebt.

Heb je nog geen diploma? Maar wil je wel een mbo-opleiding doen? En ben je 16 jaar of ouder? Dan is een van onze Entree-opleidingen jouw kans om op het mbo te komen. Met een Entree-opleiding haal je namelijk een diploma waarmee je een mbo-opleiding op niveau 2 kunt volgen.

Wij bieden ook Entree-NT2-opleidingen aan. Een unieke combinatie van inburgering en mbo voor leerlingen van de internationale schakelklas (ISK) of inburgeraars die nog recht hebben op (een deel van) hun lening. Een Entree-NT2-diploma heeft dezelfde waarde als die van Entree.

Je kunt bij ons kiezen uit zeven verschillende profielen Entree en het programma duurt één schooljaar. Er zijn zes profielen Entree-NT2. Afhankelijk van jouw niveau en tempo duren de Entree-NT2-opleidingen één tot maximaal twee jaar. Een vast team van docenten begeleidt jou naar een diploma. Samen met je docenten bekijk je of je na je Entree-opleiding door gaat leren op mbo 2-niveau of gaat werken.

Bekijk ook de flyer met informatie over de Entree-opleidingen.

Adres

Winschoterdiep 50
9723 AB Groningen

De slagboom van de parkeerplaats gaat vanaf 08.00 uur open voor gasten en leveranciers.

Routebeschrijving

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven