< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Groningen business administratie

Business & Administratie

Studiekeuze-event

In de week van 19 t/m 23 april organiseren we studiekeuze-events. Tijdens zo’n studiekeuze-event kun je (samen met je ouder(s)/verzorger(s)) in gesprek met een docent/voorlichter van de opleiding waarin jij geïnteresseerd bent. Je kunt al je vragen stellen en komt alles over de opleiding te weten. Via onderstaande knop kun je je aanmelden voor een gesprek over een opleiding op deze locatie.

Hoe werkt het aanmelden?

    1. Klik op de onderstaande knop ‘Plan een online gesprek’. Je komt in de planner terecht om een afspraak te maken.
    2. Kies in de planner eerst de opleiding van jouw keuze. Kies daarna in de week van 19 t/m 23 april een beschikbare datum, en kies ook een beschikbaar tijdstip.
    3. Vul je contactgegevens in en klik op ‘Reserveren’.
    4. Je krijgt een bevestiging/uitnodiging in je mailbox.Over ons

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school en bieden we de opleiding Servicemedewerker Breed. Dat is een niveau 2-opleiding waarin diverse aspecten van dienstverlening en het bieden van service zijn gecombineerd.

De praktijk is een belangrijk onderdeel van onze opleidingen. Wij geven de opleidingen daarom vorm via praktijkleren in winkels, het onderwijsleerbedrijf en de nauwe samenwerking met bedrijven in de regio.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Openingstijden

Werkdagen van 08:00 - 17:00

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 6177
9702 HD Groningen

Contact

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Terug naar boven