Skip to ContentSkip to Navigation
Home Locaties Automotive logistiek

Automotive & Logistiek

Noorderpoort Automotive & Logistiek biedt opleidingen aan op het gebied van Automotive, Logistiek, Beveiliging en Veiligheid & Vakmanschap (VeVa). De VeVa-opleidingen voeren we samen uit met Defensie.

Onze school is het grootste opleidingscentrum voor Automotive en Fietstechniek in Noord-Nederland. In de TruckAcademy werken we samen met gerenommeerde regionale truckdealers. En voor een BBL-opleiding Beveiliging kun je in Noord-Nederland alleen bij Noorderpoort terecht. De opleidingen Logistiek - van chauffeur wegvervoer tot manager transport & logistiek - trekken studenten uit heel Noord-Nederland.

Wij vinden het belangrijk dat de kennis en vaardigheden van onze studenten goed aansluiten op de praktijk. Daarom werken we intensief samen met het bedrijfsleven. 

We hebben onze opleidingen geconcentreerd in het zuiden van de stad Groningen. Aan de Bornholmstraat 31, midden op de autoboulevard, staat het hypermoderne hoofdgebouw van Automotive & Logistiek. De opleidingen VeVa en Beveiliging zitten op loopafstand aan het Winschoterdiep 50. Samen met andere Noorderpoortscholen en het spiksplinternieuwe Sportcentrum concentreren we ons op het Europapark; het kloppend hart van de stad Groningen.

Adres

Bornholmstraat 31
9723 AW Groningen

Openingstijden

Maandag van 07:30 - 22:00
Dinsdag van 07:30 - 22:00 
Woensdag van 07:30 - 18:00
Donderdag van 07:30 - 22:00
Vrijdag van 07:30 - 17:30

Routebeschrijving

Postadres

Postbus 11011
9700 CA Groningen

Contact

Volg ons op:

Bekijk de opleidingen op deze locatie

Aantal medewerkers

Er werken 100 medewerkers op de locatie Automotive & Logistiek

Aantal studenten

Er studeren 1470 studenten op de locatie Automotive & Logistiek

Terug naar boven