Werken in de bediening en de keuken (online module)

Type
Module
Duur
Flexibel
Kosten
€ 395,-
Locatie
Online, internet
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Gastvrije Horeca Unsplash

Alles over deze module

In deze module leer je verschillende keuken- en restauranttechnieken. Je werkt mee in de keuken en het restaurant. Je neemt bestellingen op, maakt drankjes serveer-klaar en serveert deze. Als je de module Leidinggeven (praktijk) en de module Starten in de horeca volgt, kun je in aanmerking komen voor het mbo-certificaat Starten met managen in de horeca. Overleg voordat je begint met je studiecoach i.v.m. de examenopdrachten.

Over jou

  • Je wilt in de horeca werken of je bent net gestart
  • Je hebt een leer-werkplek waar je de theorie in praktijk brengt
  • Je wilt een beeld krijgen van de belangrijkste aspecten in de horeca

Deze module is onderdeel van de Flexibele Hotelschool. De Flexibele hotelschool bestaat uit verschillende online modules. Iedere module kun je los volgen, in je eigen tempo en op het door jou gekozen tijdstip. En volg je ze allemaal dan kun je zelfs het mbo-diploma Manager/Ondernemer horeca niveau 4 halen.

Nog vragen?

Peter van der Molen

Relatiemanager Horeca, Uiterlijke verzorging, Automotive, Logistiek en Beveiliging

06 25 68 19 69 peter.vandermolen@noorderpoort.nl

Kiezen voor Noorderpoort

Noorderpoort biedt cursussen en trainingen, met eigentijdse modules of volledig op maat. Speciaal voor bedrijven en vakmensen die willen investeren in hun ontwikkeling. Zodat je goed bent in je vak – vandaag én morgen.

  • Kies uit honderden erkende opleidingen en cursussen
  • Studeren met andere volwassenen
  • Praktijk- en toekomstgericht
  • Maatwerk en flexibiliteit voor bedrijven

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.