Weerbaar aan de balie

Type
training
Duur
2 bijeenkomsten van 3 uur
Kosten
265,-
Locatie
Verlengde Visserstraat 20, Groningen
Apothekersassistent oud

Alles over deze training

Als dokters-, tandarts- of apothekersassistente sta je dagelijks in contact met patiënten. In de praktijk blijkt dat er steeds meer sprake is van (verbale)agressie aan de balie en/of aan de telefoon. Dit kan zorgen voor uitdagende en/of stressvolle situaties, wanneer je niet weet hoe je daarmee om kunt gaan. Bovendien kan het zorgen voor verminderd werkplezier, burn-out en daardoor een hoger verloop onder zorgverleners.

Over jou

  • werkzaam zijn in zorg en welzijn
  • willen leren hoe je weerbaar(der) wordt in je werk. Dit kan zijn richting je collega’s of de cliënt of patiënt en zijn of haar familie.
  • werkzaam als dokters-, tandarts- of doktersassistent

Door de weerbaarheid van jou als zorgverleners te verbeteren, leer je beter om te gaan met bepaalde situaties en uitdagingen. Hierdoor kan je je werk beter uitvoeren en geeft dit meer voldoening.

Deze training bestaat uit 2 bijeenkomsten van 3 uur. Tijdens deze bijeenkomst word je je bewust van de verschillende vormen van agressie, leer je ze herkennen en weet je hoe je hier mee om kunt gaan. Dit zal je ook oefenen in de praktijk met een trainingsacteur. Na 2 bijeenkomsten voel jij je weerbaarder in je werk.

Voor wie is deze training geschikt?
Voor mensen of een groep professionals van organisaties die;

  • werkzaam zijn in zorg en welzijn;
  • willen leren hoe je weerbaar(der) wordt in je werk. Dit kan zijn richting je collega’s of de cliënt of patiënt en zijn of haar familie.