Verplegende en verpleegtechnische handelingen

Type
Cursus
Duur
13 dagdelen
Kosten
€ 1.250,-
Locatie
Verlengde Visserstraat 20, Groningen
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
NP Gezondheidszorg Verpleegkundige 0004 3Dtpvormgeving (1) (1)

Alles over deze cursus

Werk je in de zorg- en welzijnsector en wil jij je begeleidende taken gaan combineren met verplegende en verpleegtechnische handelingen op mbo 4 niveau? Zorg ervoor dat je breder inzetbaar bent op je werk met deze 13-daagse cursus.

Over jou

  • Je werkt in de zorg- en welzijnsector
  • Je wilt breder inzetbaar zijn op je werk
  • Je wilt graag een mbo-cursus volgen op niveau 4

Tijdens deze cursus ga je verschillende verpleegtechnische vaardigheden leren, zoals injecteren, wondverzorging, zwachteltechnieken, sondevoeding, stomazorg en katheteriseren. Verder wordt er aandacht besteed aan de Wet BIG en andere regelgeving m.b.t. verpleegtechnische handelingen. Tijdens alle lessen is er aandacht voor het klinisch redeneren waarbij er gebruik gemaakt wordt van casuïstiek.

De training wordt geëxamineerd door middel van een gedragsbeoordeling die op school plaatsvindt.

Zodra je aan alle eisen hebt voldaan, ontvang je het landelijk-erkend mbo-certificaat K0119 Verplegende en verpleegtechnische handelingen. Dit certificaat wordt geregistreerd in het diplomaregister van DUO.

Deze cursus is een aanvulling op het diploma Maatschappelijke Zorg niveau 4 of op het diploma Verzorgende niveau 3. Na de cursus ben je breder inzetbaar voor werkgevers. Je kunt namelijk aan de slag op plekken waar ondersteunende en verplegende taken worden gecombineerd. Verzorgenden mogen onder bepaalde voorwaarden na deze cursus de titel Verzorgende IG voeren.

Locaties

Verlengde Visserstraat 20

Groningen

Op onze school werken de studenten voor en met mensen. Dat betekent dat er naast het opdoen van kennis en vaardigheden ook veel aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling. Wij verzorgen modern en interactief onderwijs, waarbij de praktijk een belangrijk onderdeel is.

Adres

Verlengde Visserstraat 20
9718 JB Groningen

Nog vragen?

Jessica Oude Sogtoen

Relatiemanager Zorg en Welzijn

06 25 68 10 27 jgm.oudesogtoen@noorderpoort.nl

Kiezen voor Noorderpoort

Noorderpoort biedt cursussen en trainingen, met eigentijdse modules of volledig op maat. Speciaal voor bedrijven en vakmensen die willen investeren in hun ontwikkeling. Zodat je goed bent in je vak – vandaag én morgen.

  • Kies uit honderden erkende opleidingen en cursussen
  • Studeren met andere volwassenen
  • Praktijk- en toekomstgericht
  • Maatwerk en flexibiliteit voor bedrijven

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.

Interessante cursussen