TIG-lassen niveau 4

Type
Training
Duur
20 dagdelen
Kosten
€ 3.250,-
Locatie
Meerdere locaties
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Kyle Levesque TB Gybm8kpc Unsplash

Alles over deze training

Bij TIG-lassen verricht je nauwkeurig laswerk, waarbij je een enorm hoge laskwaliteit kunt bereiken. Met deze training leer je in slechts 20 dagdelen TIG-lassen op niveau 4. Na afloop kun je de vaardigheden zelfstandig uitvoeren aan de hand van tekeningen en werkinstructies.

Zodra je het examen hebt gehaald, krijg je jouw nationaal erkende NIL-diploma.

Over jou

  • Je wilt jouw TIG-laswerk naar een hoger niveau tillen
  • Je hebt het NIL-lasdiploma nodig voor je werk
  • Je hebt eerder al TIG-lassen niveau 2 en/of 3 gedaan

Met de opleiding TIG-lassen niveau 4 ga je aan de slag met zowel de theorie als praktijk. In het theoretisch gedeelte verdiep je je onder andere in de processen, apparatuur, en het materiaalgedrag bij het lassen. Na afloop van de training kun je de vaardigheden zelfstandig uitvoeren aan de hand van tekeningen en werkinstructies. 

Bij TIG-lassen niveau 4 leer je onder andere:  

  • Uit pijp- of plaat-opgebouwde werkstukken te maken van ongelegeerd staal, aluminium en austenitisch roestvaststaal (in alle posities). 
  • Pijp- en plaatlassen (in alle standen) in aluminium en rvs. 

Aan het einde van elke training ga je een NIL-lasexamen doen. Zodra je dit hebt gehaald, krijg je jouw erkende NIL-lasdiploma. 

Locaties

Muntinglaan 3

Groningen

Onze school is gehuisvest in een mooi gerenoveerd gebouw. Het transparante en industriële karakter van het pand biedt een inspirerende leeromgeving voor onze technische en ICT-studenten.

Adres

Muntinglaan 3
9727 JT Groningen

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.

Wil je weten of dit wat voor jou is?

Stel al jouw vragen

technologie@noorderpoort.nl