In het scholingstraject worden werkprocessen aangeleerd m.b.t. plannen en verdelen van werkzaamheden, aansturen van medewerkers en het voeren van interne formele gesprekken.
Ook gaat het om voorbereidende werkzaamheden, zoals mise en place en mastiek, en afrondende werkzaamheden, zoals het schoonmaakplan en het verwerken van afval. Bovendien is er aandacht voor het creëren en bewaken van sfeer. Te denken valt hierbij aan het toepassen van het gastvrijheidsconcept, het omgaan met conflicten en kennis over het sociaal-hygiënisch beleid.
Na het volgen van dit scholingstraject ben je snel inzetbaar binnen het horecabedrijf en heb je een eerste stap gezet om door te groeien naar manager/ondernemer binnen de horeca.
Deze module is onderdeel van de Flexibele Hotelschool. De Flexibele hotelschool bestaat uit verschillende online modules. Iedere module kun je los volgen, in je eigen tempo en op het door jou gekozen tijdstip. En volg je ze allemaal dan kun je zelfs het mbo-diploma Manager/Ondernemer horeca niveau 4 halen.