Starten met Managen in de Horeca (online module)

Type
Module
Duur
Flexibel
Kosten
€ 975,-
Locatie
Online, internet
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Gastvrije Horeca Unsplash

Alles over deze module

De module Starten met managen in de horeca bestaat uit de modules Starten in de horeca en Leidinggeven praktijk. Na het succesvol afronden van beide modules ontvang je het MBO-certificaat: Starten met Managen in de Horeca.

Over jou

  • Je wilt in de horeca werken of je bent net gestart
  • Je hebt een leer-werkplek waar je de theorie in praktijk brengt
  • Je wilt een beeld krijgen van de belangrijkste aspecten in de horeca

In het scholingstraject worden werkprocessen aangeleerd m.b.t. plannen en verdelen van werkzaamheden, aansturen van medewerkers en het voeren van interne formele gesprekken.

Ook gaat het om voorbereidende werkzaamheden, zoals mise en place en mastiek, en afrondende werkzaamheden, zoals het schoonmaakplan en het verwerken van afval. Bovendien is er aandacht voor het creëren en bewaken van sfeer. Te denken valt hierbij aan het toepassen van het gastvrijheidsconcept, het omgaan met conflicten en kennis over het sociaal-hygiënisch beleid.

Na het volgen van dit scholingstraject ben je snel inzetbaar binnen het horecabedrijf en heb je een eerste stap gezet om door te groeien naar manager/ondernemer binnen de horeca.

Deze module is onderdeel van de Flexibele Hotelschool. De Flexibele hotelschool bestaat uit verschillende online modules. Iedere module kun je los volgen, in je eigen tempo en op het door jou gekozen tijdstip. En volg je ze allemaal dan kun je zelfs het mbo-diploma Manager/Ondernemer horeca niveau 4 halen.

Nog vragen?

Peter van der Molen

Relatiemanager Horeca, Uiterlijke verzorging, Automotive, Logistiek en Beveiliging

06 25 68 19 69 peter.vandermolen@noorderpoort.nl

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.