Flexibele hotelschool — Starten in de horeca
- Studiemethode Online
- Duur 0 - 3 maanden
- Lesdagen Online
- Resultaat Certificaat
Flexibele hotelschool — Starten in de horeca
Leer de belangrijkste elementen van de keuken, bediening en gastvrijheid – van mise-en-place voorbereiden tot de apparatuur desinfecteren.
-
Een sterke positie in het werkveld in Noordoost-Nederland
-
Relevant scholingsaanbod wat er toe doet
-
Topdocenten uit de praktijk
Informatie
Meld je aan voor deze cursus
Deze opleiding wordt gegeven in Groningen. Heb je interesse in deze cursus, maar staat hier nog niet een startdatum bij jouw voorkeurslocatie? Laat dan hier je gegevens achter.
Deze opleiding op maat voor jouw bedrijf?
Wil je deze opleiding als basis voor een maatwerktraject? Voor bedrijven kunnen we speciale onderwijstrajecten samenstellen. Neem hierover contact op met Evelien of een van haar collega’s. Zij helpen je graag verder.
Evelien
DNA Next