Online Marketeer- volledige training

Type
Training
Duur
6 dagen
Kosten
€ 2.595
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Online Marketeer

Alles over deze training

Wil jij binnenkort aan de slag als online marketeer? Dan kun je niet zonder essentiële basiskennis. ln 6 dagen leer jij alles over het marketingvak – van social media tot customer journey, en van Google Analytics tot contentmarketing. Deze praktijkgerichte training wordt gegeven door Pytrik de Jong & Justien Fröling van Bureau Markant.

De opleiding Online marketeer bestaat uit 6 trainingsdagen. Elke trainingsdag, met elk een verschillend onderwerp, kun je ook apart volgen. Een overzicht van alle modules vind je verderop deze pagina.

Over jou

  • Je wilt alle belangrijkste aspecten van marketing leren
  • Je hebt marketing nodig voor je eigen zaak of voor je werk
  • Je wilt een marketingtraining volgen die praktijkgericht is

Online marketing is een vakgebied dat zich steeds blijft ontwikkelen. Er komen nieuwe specialisaties bij en de technologische mogelijkheden nemen razendsnel toe. Dat maakt het vak interessant, maar soms ook ingewikkeld. Tijdens deze training leer je de tijdloze basics van het vak kennen, en ga je aan de slag met actuele modellen.

Je maakt je eigen marketingplan, duikt in Google Analytics, leert belangrijke do's en don'ts van SEO en verkent je marketingkansen op social media. Na de opleiding heb je niet alleen brede kennis van het vakgebied, maar kun je die kennis ook praktisch toepassen in jouw organisatie.

De volledige training bestaat uit 6 dagen:

Als je nog weinig van online marketing weet, raden we je aan alle modules te volgen. Als je geïnteresseerd bent in één of meerdere onderwerpen, kun je de modules ook los volgen.

Meet de trainers


Brede marketingkennis, passie voor jouw doelgroep en liefde voor content. That’s us! Wij, van Bureau Markant, helpen bedrijven uit allerlei branches hun doelen te bereiken.

Justien Fröling heeft jarenlange ervaring in de marketing, zowel online als fysiek. Ze weet de juiste vragen te stellen om tot de perfecte positionering te komen. Doordat Justien zich helemaal inleeft in de klant voelt het neerzetten van een marketingstrategie voor haar als een tweede natuur. Met haar sterke content creaties weet zij de doelgroep altijd te bereiken.

Als marketingmanager bij verschillende bedrijven heeft Pytrik de Jong jaren ervaring met het opzetten en managen van marketingactiviteiten. Ze zet marketing op een slimme manier in binnen een organisatie waardoor het rendement van je inspanningen aanzienlijk vergroot. Met haar creatieve oplossingen weet zij customer journey’s te optimaliseren voor een steeds betere klantbeleving.

Nog vragen?

Gabe Bosma

Relatiemanager Retail

06 22 48 64 45 gabe.bosma@noorderpoort.nl

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.