Online Marketeer module 6: Contentmarketing

Type
Module
Duur
1 dag
Kosten
€ 499,-
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Contentmarketing

Alles over deze module

Contentmarketing is voor veel bedrijven en organisaties, een belangrijk onderdeel van hun marketingstrategie. Met deze 1-daagse module leer je hoe je een effectieve contentstrategie opstelt en uitvoert, zodat je jouw doelgroep bereikt met relevante en waardevolle content.

Deze module is onderdeel van de training Online Marketeer.

Over jou

  • Je wilt leren hoe je een krachtige contentstrategie neerzet, zodat je jouw doelgroep effectief benadert
  • Je wilt praktische tips voor het maken en gebruiken van een contentkalender
  • Je bent een starter, online marketeer, marketingmedewerker of een communicatieprofessional

Tijdens de training leer je alles over content marketing. Van strategie tot uitvoer. Je leert aan de hand van een praktisch stappenplan een eigen contentstrategie op te zetten. Je gaat aan de slag met het 3H-model van Google. Ook ontwikkel je een contentvisie voor je organisatie, waarmee je de basis legt voor onderscheidende content.

Deze onderwerpen komen aan bod: 

  • Wat contentmarketing is en waarom een goede contentstrategie belangrijk is.
  • Hoe je content kunt gebruiken om jouw doelstellingen te halen.
  • Hoe je effectieve persona's ontwikkelt om je doelgroep(en) te categoriseren.
  • Wat het 3h-model van Google is en hoe je deze inzet.
  • Hoe je effectiviteit van content marketing meet en welke KPI's je daarvoor kunt gebruiken.

Deze module is onderdeel van de training Online Marketeer. Meer informatie hierover vind je onder het tabje 'volledige training'.

Meet de trainers


Brede marketingkennis, passie voor jouw doelgroep en liefde voor content. That’s us! Wij, van Bureau Markant, helpen bedrijven uit allerlei branches hun doelen te bereiken.

Justien Fröling heeft jarenlange ervaring in de marketing, zowel online als fysiek. Ze weet de juiste vragen te stellen om tot de perfecte positionering te komen. Doordat Justien zich helemaal inleeft in de klant voelt het neerzetten van een marketingstrategie voor haar als een tweede natuur. Met haar sterke content creaties weet zij de doelgroep altijd te bereiken.

Als marketingmanager bij verschillende bedrijven heeft Pytrik de Jong jaren ervaring met het opzetten en managen van marketingactiviteiten. Ze zet marketing op een slimme manier in binnen een organisatie waardoor het rendement van je inspanningen aanzienlijk vergroot. Met haar creatieve oplossingen weet zij customer journey’s te optimaliseren voor een steeds betere klantbeleving.

Nog vragen?

Gabe Bosma

Relatiemanager Retail

06 22 48 64 45 gabe.bosma@noorderpoort.nl

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.