Online Marketeer module 4: Google Analytics

Type
Module
Duur
1 dag
Kosten
€ 499,-
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Google Analytics

Alles over deze module

Tijdens deze 1-daagse module leer je Google Analytics 4 te lezen en te begrijpen. Google Analytics meet alles wat er op jouw website gebeurt en waar jouw bezoekers vandaan komen. Dit geeft je de inzichten waarmee je jouw marketingresultaten kunt optimaliseren.

Deze module is onderdeel van de training Online Marketeer.

Over jou

  • Je wilt weten wat de mogelijkheden zijn van Google Analytics 4 en welke data belangrijk zijn
  • Je wilt leren hoe jij relevante data uit Google Analytics haalt en wat je hiervoor moet instellen
  • Je bent een starter, online marketeer, marketing medewerker of een communicatieprofessional.

In deze module worden de belangrijkste mogelijkheden in Google Analytics behandeld en leer je de verschillen tussen de oude Google Analytics en de nieuwe versie, Google Analytics 4 (GA4). Nadat je deze module hebt afgerond, kun je hands-on aan de slag met jouw eigen GA4-account. 

Deze onderwerpen komen aan bod: 

  • Google Analytics en Google Analytics 4
  • Het inrichten van Google Analytics
  • Hoe je jouw website verbetert met data uit Google Analytics
  • Hoe jouw websitebezoekers zich gedragen
  • Het maken van rapporten

Deze module is onderdeel van de training Online Marketeer. Meer informatie hierover vind je onder het tabje 'volledige training'.

Meet de trainers


Brede marketingkennis, passie voor jouw doelgroep en liefde voor content. That’s us! Wij, van Bureau Markant, helpen bedrijven uit allerlei branches hun doelen te bereiken.

Justien Fröling heeft jarenlange ervaring in de marketing, zowel online als fysiek. Ze weet de juiste vragen te stellen om tot de perfecte positionering te komen. Doordat Justien zich helemaal inleeft in de klant voelt het neerzetten van een marketingstrategie voor haar als een tweede natuur. Met haar sterke content creaties weet zij de doelgroep altijd te bereiken.

Als marketingmanager bij verschillende bedrijven heeft Pytrik de Jong jaren ervaring met het opzetten en managen van marketingactiviteiten. Ze zet marketing op een slimme manier in binnen een organisatie waardoor het rendement van je inspanningen aanzienlijk vergroot. Met haar creatieve oplossingen weet zij customer journey’s te optimaliseren voor een steeds betere klantbeleving.

Nog vragen?

Gabe Bosma

Relatiemanager Retail

06 22 48 64 45 gabe.bosma@noorderpoort.nl

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.