Online Marketeer module 3: Social Media

Type
Module
Duur
1 dag
Kosten
€ 499,-
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Social Media

Alles over deze module

Social media zijn een steeds grotere rol gaan spelen in onze maatschappij. Niet alleen individuen zitten veel op social media, maar ook bedrijven, organisaties en zelfs landen gebruiken hun socials als een belangrijke advertentie- en communicatietool. Zodra je deze module hebt afgerond, weet jij alle in’s en out’s van de verschillende socialmedia-kanalen en ontdek je welke kanalen geschikt zijn voor jouw doelgroep.

Deze module is onderdeel van de training Online Marketeer.

Over jou

  • Je wilt weten welke socialmedia-kanalen er zijn en wat de mogelijkheden zijn
  • Je wilt leren wat social advertising is en wat het verschil is met organische social media
  • Je bent een starter, online marketeer, marketing medewerker of een communicatieprofessional

Tijdens de module social media leer je alles over o.a. Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Pinterest, Snapchat, Whatsapp en Youtube.

Onderdelen die aan bod komen:

  • Wat social media is en welke socialmedia-kanalen er zijn.
  • Welke doelgroepen bij de verschillende socialmedia-kanalen passen.
  • Wat de laatste trends zijn op het gebied van social media.
  • Wat social advertising is.
  • Welk socialmedia-kanaal het beste past bij jouw organisatie.
  • Welke content het beste past bij jouw organisatie.
  • Tips & tricks voor aanstekelijke content.

Deze module is onderdeel van de training Online Marketeer. Meer informatie hierover vind je onder het tabje 'volledige training'.

Meet de trainers


Brede marketingkennis, passie voor jouw doelgroep en liefde voor content. That’s us! Wij, van Bureau Markant, helpen bedrijven uit allerlei branches hun doelen te bereiken.

Justien Fröling heeft jarenlange ervaring in de marketing, zowel online als fysiek. Ze weet de juiste vragen te stellen om tot de perfecte positionering te komen. Doordat Justien zich helemaal inleeft in de klant voelt het neerzetten van een marketingstrategie voor haar als een tweede natuur. Met haar sterke content creaties weet zij de doelgroep altijd te bereiken.

Als marketingmanager bij verschillende bedrijven heeft Pytrik de Jong jaren ervaring met het opzetten en managen van marketingactiviteiten. Ze zet marketing op een slimme manier in binnen een organisatie waardoor het rendement van je inspanningen aanzienlijk vergroot. Met haar creatieve oplossingen weet zij customer journey’s te optimaliseren voor een steeds betere klantbeleving.

Nog vragen?

Gabe Bosma

Relatiemanager Retail

06 22 48 64 45 gabe.bosma@noorderpoort.nl

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.