Online Marketeer module 2: Customer Journey

Type
Module
Duur
1 dag
Kosten
€ 499,-
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Customer Journey

Alles over deze module

Wil jij weten waar een goede customer journey aan voldoet en hoe je die zelf succesvol inzet? Wil je onderzoeken wat een klant drijft, zodat je hem een onvergetelijke ervaring kunt meegeven? In deze module leer je de klantreis in kaart te brengen en maak je een plan om op de belangrijkste momenten de klantervaringen te optimaliseren. Hiermee vergroot je het rendement van je marketing- en communicatie-inspanningen, verbeter je klantervaringen en vergroot je de klanttevredenheid.

Deze module is onderdeel van de training Online Marketeer.

Over jou

  • Jij wil leren hoe je klanten binnenhaalt en aan jouw merk verbindt
  • Je wilt weten hoe je met de customer journey-methodiek de klantervaring optimaliseert
  • Je bent een starter, online marketeer, marketingmedewerker of een communicatieprofessional

De customer journey (of klantreis) beschrijft de fasen die een klant doorloopt, vanaf het eerste contactmoment tot de uiteindelijke aankoop. 'Customer Journey Marketing' probeert deze reis te optimaliseren, zodat je maximale conversie behaalt. Een goede klantreis is tot in de puntjes uitgedacht. De kunst is om tijdens de customer journey een relatie met je klant op te bouwen, zodat de kans groter is dat ze niet alleen terugkomen– maar ook over jouw organisatie gaan vertellen.

Met deze module leer je onder andere:

  • Wat customer journey mapping is en hoe je dit doet.
  • Hoe je touchpoints analyseert en deze verbetert.
  • Customer journeys in de praktijk, voorbeelden van best practices en minder succesvolle customer journeys.
  • Hoe en wat je communiceert tijdens de verschillende fases van jouw customer journey.
  • Hoe je ervoor zorgt dat je klanten niet alleen informeert tijdens de customer journey, maar ook aan jouw merk bindt.

Deze module is onderdeel van de training Online Marketeer. Meer informatie hierover vind je onder het tabje 'volledige training'.

Meet de trainers


Brede marketingkennis, passie voor jouw doelgroep en liefde voor content. That’s us! Wij, van Bureau Markant, helpen bedrijven uit allerlei branches hun doelen te bereiken.

Justien Fröling heeft jarenlange ervaring in de marketing, zowel online als fysiek. Ze weet de juiste vragen te stellen om tot de perfecte positionering te komen. Doordat Justien zich helemaal inleeft in de klant voelt het neerzetten van een marketingstrategie voor haar als een tweede natuur. Met haar sterke content creaties weet zij de doelgroep altijd te bereiken.

Als marketingmanager bij verschillende bedrijven heeft Pytrik de Jong jaren ervaring met het opzetten en managen van marketingactiviteiten. Ze zet marketing op een slimme manier in binnen een organisatie waardoor het rendement van je inspanningen aanzienlijk vergroot. Met haar creatieve oplossingen weet zij customer journey’s te optimaliseren voor een steeds betere klantbeleving.

Nog vragen?

Gabe Bosma

Relatiemanager Retail

06 22 48 64 45 gabe.bosma@noorderpoort.nl

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.