Ondernemerschap - De Ondernemersacademie

Type
Training
Duur
12 weken
Kosten
€ 1.250,-
Locatie
Sportparklaan 5, Stadskanaal
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Frank Brouwer - Ondernemerschap

Alles over deze training

Wil jij met jouw idee de volgende stap gaan zetten en je inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Tijdens deze 12-weekse cursus kom je meer te weten over de wereld van het ondernemen. En je leert direct uit de praktijk, want deze cursus wordt verzorgd door mensen die zelf ondernemer zijn.

Je kunt in Stadskanaal worden opgenomen in het programma van de Ondernemersacademie. Zodra je jouw examen hebt gehaald ontvang je een certificaat.

Over jou

  • Je wil graag voor jezelf beginnen
  • Je wilt de volgende stap zetten maar weet niet hoe

Deze training bestaat uit 12 (fysieke) sessies van 3 uur. Daarnaast word je opgenomen in de Ondernemersacademie. De Ondernemersacademie ondersteunt mensen die vol ideeën zitten, maar niet precies weten waar ze moeten beginnen. Tijdens deze training leer je de elementen die nodig zijn om jouw onderneming op te starten én te runnen.

Je krijgt antwoord op onder andere deze vragen:

  • Wie is mijn klant?
  • Hoe ziet mijn product of dienst eruit?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn producten of diensten verkocht worden?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik winst ga maken?

Je kunt Ondernemerschap ook in Groningen volgen. Maar dan is er geen koppeling met de Ondernemersacademie.

Heb je vragen of wil je even sparren?


"Mooi dat je geïnteresseerd bent in deze cursus! Je hebt de stap gezet om het ondernemerschap te onderzoeken door je bijna op te geven voor deze 12-weekse cursus. Het is mijn vak om vanuit mijn bedrijf ‘Ondernemersloods.com’ ondernemers te helpen bij dit proces. Met mijn jarenlange ervaring weet ik wat er nodig is om deze stap te zetten. Starters, maar ook bestaande ondernemers, die hulp nodig hebben kunnen bij mij terecht.

Mijn visie is dat als we kennis gaan delen, iedereen groei laat zien. Vandaar dat ik mijn kennis graag met jou wil delen om het ondernemersbloed in je te laten stromen. Mocht je met mij willen sparren over de geschiktheid van de opleiding, mag je me altijd bellen op 06 1506 6051."

Frank Brouwer,
Gastdocent Noorderpoort

Nog vragen?

Arne Beukema

Relatiemanager Regioscholen en Educatie

06 48 13 69 10 a.beukema@noorderpoort.nl

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.