Ondernemerschap

Type
Training
Duur
10 weken
Kosten
€ 995,-
Locatie
Hora Siccamasingel 177, Groningen
Voor bedrijven
Maatwerk mogelijk
Ondernemerschap Foto

Alles over deze training

Wil jij met jouw idee de volgende stap gaan zetten en je inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Tijdens deze 10-weekse cursus kom je meer te weten over de wereld van het ondernemen. En je leert direct uit de praktijk, want deze cursus wordt verzorgd door mensen die zelf ondernemer zijn.

Over jou

  • Je wil graag voor jezelf beginnen
  • Je wilt de volgende stap zetten maar weet niet hoe

Tijdens deze training leer je de elementen die nodig zijn om jouw onderneming op te starten én te runnen. Je krijgt antwoord op onder andere deze vragen:

  • Wie is mijn klant?
  • Hoe ziet mijn product of dienst eruit?
  • Hoe zorg ik ervoor dat mijn producten of diensten verkocht worden?
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik winst ga maken?

De cursus bestaat uit 10 (fysieke) sessies van 2.5  uur en een praktijktoets. In deze 10 weken ga jij een bedrijfsplan maken voor jouw eigen bedrijf. Dat doe je samen met je docent en je mede-cursisten. Je kunt de cursus ondernemen ook in Stadskanaal volgen. Er is dan een koppeling met de ondernemersacademie.

Heb je vragen of wil je even sparren?

"Mooi dat je geïnteresseerd bent in deze cursus! Je hebt de stap gezet om het ondernemerschap te onderzoeken door je bijna op te geven voor deze 12-weekse cursus. Het is mijn vak om vanuit mijn bedrijf 'Ondernemersloods.com' ondernemers te helpen bij dit proces. Met mijn jarenlange ervaring weet ik wat er nodig is om deze stap te zetten. Starters, maar ook bestaande ondernemers, die hulp nodig hebben kunnen bij mij terecht.

Mijn visie is dat als we kennis gaan delen, iedereen groei laat zien. Vandaar dat ik mijn kennis graag met jou wil delen om het ondernemersbloed in je te laten stromen. Mocht je met mij willen sparren over de geschiktheid van de opleiding, mag je me altijd bellen op 06 1506 6051.

Frank Brouwer,
Trainer
Noorderpoort

Locaties

Hora Siccamasingel 177

Groningen

Onze school geeft opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en op het gebied van (internationale) retail en ondernemerschap. Daarnaast is het Johan Cruyff College gevestigd in onze school.

Adres

Hora Siccamasingel 177
9721 HE Groningen

Nog vragen?

Gabe Bosma

Relatiemanager Retail

06 22 48 64 45 gabe.bosma@noorderpoort.nl

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.

Kiezen voor Noorderpoort

Noorderpoort biedt cursussen en trainingen, met eigentijdse modules of volledig op maat. Speciaal voor bedrijven en vakmensen die willen investeren in hun ontwikkeling. Zodat je goed bent in je vak – vandaag én morgen.

  • Kies uit honderden erkende opleidingen en cursussen
  • Studeren met andere volwassenen
  • Praktijk- en toekomstgericht
  • Maatwerk en flexibiliteit voor bedrijven