Hairextensions

Type
Cursus
Duur
10 avonden
Kosten
€ 495
Locatie
Boumaboulevard 113, Groningen
Kapper Niv2 1 Uiterlijkeverzorging Gastvrijheidtoerisme

Over deze cursus

Hairextensions zijn al jaren razendpopulair en niet meer weg te denken uit het kappersvak. Het plaatsen van hairextensions is niet iets wat iedere kapper kan. Het is een specialisme waar veel kennis en training voor nodig is. Het verkeerd plaatsen van hairextensions kan het haar van de klant namelijk ernstig beschadigen. Wil jij jezelf ontwikkelen en leren hoe je op de beste manier en volgens de laatste ontwikkelingen hairextensions plaatst? Dan is deze cursus geschikt voor jou!

Zodra je deze cursus succesvol hebt afgerond ontvang je een bewijs van deelname.

Over jou

  • Je hebt enige ervaring in het kappersvak
  • Je vindt het leuk om jezelf te ontwikkelen en bij te leren
  • Je wilt je specialiseren in je vakgebied

In 10 avonden leer jij de meest voorkomende technieken op het gebied van hairextensions. Denk bijvoorbeeld aan tape-extensions, hairweave met microringen en de draadvlechtmethode. Ook komen de klassieke methodes van keratine-bonding hairextensions aan bod, evenals tijdelijke clip-ins en flip-ins. Je leert ook hoe je hairextensions goed prept voordat je ze bij je klant plaatst.

De volgende technieken komen aan bod:

  • Weave plaatsen met microringen en/of microringen met naald en draad (invisible methode)
  • Wax extensions
  • Tape extensions
  • Knippen en snijden van hairextensions (preppen van de hairextensions op basis van de wensen van de klant)

Het afronden van de cursus gebeurt door middel van een praktijkexamen op een model. Het model betaalt de kosten van extensions die geplaatst worden tijdens dit examen. Voor de start krijg je van ons een lijst met de benodigde materialen voor de cursus. Zodra je deze cursus succesvol hebt afgerond ontvang je een bewijs van deelname.