Basisvaardigheden timmeren

Type
Training
Duur
10 weken
Kosten
€ 625,00
Locatie
Sportparklaan 5, Stadskanaal
20211109 194130

Alles over deze training

Leer in 10 weken de belangrijkste houtbewerkingstechnieken, zoals zagen, schaven, steken, timmeren, en boren. Ook leer je houtverbindingen te maken hoe je deze het beste toepast.

Over jou

  • Je werkt graag met hout
  • Je steekt graag je handen uit de mouwen
  • Je bent nieuwsgierig naar houtbewerkingstechnieken

Zodra je deze training hebt afgerond, heb je een goed gevoel voor hout ontwikkeld. Zo weet je hoe je een bepaald houtsoort het beste bewerkt, hoe het reageert op verschillende manieren van bewerken, en leer je de mogelijkheden en beperkingen van hout. Ook leer je welke verbindingen, wanneer worden toegepast en hoe je die maakt. 

Je voert bij deze training 24 praktische opdrachten uit. In elke opdracht is een gedeelte theorie verwerkt. Zo leer je al doende de praktijk én de theorie. 

Het materiaal en gereedschap wordt door Noorderpoort verzorgd. We vragen je wel om persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkkleding, veiligheidsschoenen, en een veiligheidsbril zelf me te nemen of bij ons aan te schaffen. 

Deze training start alleen bij voldoende deelname.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Nog vragen?

Arne Beukema

Relatiemanager Regioscholen en Educatie

06 48 13 69 10 a.beukema@noorderpoort.nl

Kiezen voor Noorderpoort

Noorderpoort biedt cursussen en trainingen, met eigentijdse modules of volledig op maat. Speciaal voor bedrijven en vakmensen die willen investeren in hun ontwikkeling. Zodat je goed bent in je vak – vandaag én morgen.

  • Kies uit honderden erkende opleidingen en cursussen
  • Studeren met andere volwassenen
  • Praktijk- en toekomstgericht
  • Maatwerk en flexibiliteit voor bedrijven

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.