Basisvaardigheden metselen en voegen

Type
Training
Duur
9 weken
Kosten
€ 525,-
Locatie
Sportparklaan 5, Stadskanaal
Voor bedrijven
Maatwerk en in-company mogelijk
Metselen En Voegen

Alles over deze training

Leer te metselen als een pro. In deze 9-weekse training kom je alles te weten over de belangrijkste basisvaardigheden voor het metselen van schoonmetselwerkmuurtjes en het voegen daarvan. Deze training is voor zowel beginners als voor de meer ervaren vaklieden.

Over jou

  • Je wilt graag leren metselen of er beter in worden
  • Je werkt graag met je handen

De training vindt plaats op 9 dinsdagavonden van 18:30 tot ongeveer 22:30 uur. Tijdens deze training kom je meer te weten over:  

  • Hoe schoonmetselwerk werkt en wat de oorsprong van de baksteen is.  
  • Het verschil tussen de steensoorten en metselverbanden. 
  • De verschillende soorten voegwerk en hoe deze gebruikt worden.  

Zodra je deze training hebt afgerond, kun je zelf een muur metselen en heb je basiskennis van het vak. Ook ontvang je een bewijs van deelname.  

Het materiaal en gereedschap wordt door Noorderpoort verzorgd. We vragen je wel om persoonlijke beschermingsmiddelen zoals werkkleding, veiligheidsschoenen, en veiligheidsbril zelf me te nemen of bij ons aan te schaffen. 

Deze training start alleen bij voldoende deelname.

Locaties

Sportparklaan 5

Stadskanaal

Naast een school, zijn wij ook een ontmoetingsplaats van onderwijs, bedrijfsleven, instellingen, branches en sportverenigingen. Deze combinatie zorgt voor een perfecte mix van theorie en praktijk.

Wij verzorgen opleidingen in de sectoren zorg en welzijn, techniek en zakelijke dienstverlening. Vanaf dag één staat alles wat onze studenten doen in het teken van hun toekomstige beroep.

Adres

Sportparklaan 5
9502 CW Stadskanaal

Nog vragen?

Arne Beukema

Relatiemanager Regioscholen en Educatie

06 48 13 69 10 a.beukema@noorderpoort.nl

Kiezen voor Noorderpoort

Noorderpoort biedt cursussen en trainingen, met eigentijdse modules of volledig op maat. Speciaal voor bedrijven en vakmensen die willen investeren in hun ontwikkeling. Zodat je goed bent in je vak – vandaag én morgen.

  • Kies uit honderden erkende opleidingen en cursussen
  • Studeren met andere volwassenen
  • Praktijk- en toekomstgericht
  • Maatwerk en flexibiliteit voor bedrijven

Maatwerk voor jouw bedrijf

Heb je interesse in een training of cursus op maat voor jouw collega’s? Bij Noorderpoort denken we graag mee met bedrijven voor een traject op maat. Neem contact op met de relatiemanager om de mogelijkheden te verkennen.