< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Bedrijven & Opleiden

Bedrijven & Opleiden

Goed opgeleide medewerkers zijn van groot belang in je organisatie. Wij dragen graag ons steentje bij door je medewerker gericht op te leiden en bij of om te scholen. Dat kan met ons vaste BBL-aanbod, maar ook met trainingen of een opfriscursus. We kunnen zelfs een compleet opleidingstraject op maat voor je personeel maken.

Overzicht opleidingen

Wil je je personeel laten diplomeren? Met een 'werken en leren'-opleiding (BBL) kan dat. Als leerbedrijf lever je de werkplek waar je medewerker de praktijk leert, wij zorgen voor de theorie in onze BBL-opleidingen.

Bekijk onze BBL-opleidingen

Overzicht bedrijfstrainingen

Wil je je medewerkers hun horizon laten verbreden door bijscholing of omscholing? Noorderpoort heeft een divers aanbod aan trainingen.

Bekijk onze bedrijfstrainingen

Lijst met contactpersonen

Wil je een informatief gesprek over opleidingsmogelijkheden voor jouw personeel of een op maat gemaakt opleidingstraject?

Neem contact met ons op

Jouw bedrijf als leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf mag je samen met ons studenten opleiden tot professionele vakmensen. Wil jij dit ook? Vraag dan een erkenning aan via SBB.

Meld jouw bedrijf aan als leerbedrijf

Erkenning van kennis en kunde

Competenties die je hebt opgedaan door (werk)ervaring kun je bij Noorderpoort laten beschrijven en erkennen in een ervaringscertificaat. Wanneer je dit aanvult met een aangepast scholingstraject, kun je versneld een Noorderpoort-diploma behalen.

Laat jouw competenties erkennen

Praktijkleren

De afstand tot de arbeidsmarkt is voor sommige mensen groot. Praktijkleren vergroot voor hen de kans op een betaalde baan. Door praktijkleren kunnen zij namelijk aantonen wat ze kunnen.

Praktijkleren bij Noorderpoort

Leerbedrijven Noorderpoort

Binnen Noorderpoort zijn er drie onderwijsleerbedrijven:

  • Leerbedrijf KTiMpress
  • Leerbedrijf Euroborg
  • Projectbureau ICT Noorderpoort

Ontdek onze leerbedrijven

Terug naar boven