< Skip to ContentSkip to Navigation
Home Bedrijfstrainingen & Cursussen

Bedrijfstrainingen & Cursussen

Op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen je vakgebied is van groot belang, zowel voor jezelf als het bedrijf. Bij Noorderpoort ben je aan het juiste adres om jezelf of jouw medewerker(s) gericht op te leiden, bij te scholen of om te scholen. Dit kan met ons vaste BBL-aanbod, maar ook met een training of een opfriscursus. We kunnen zelfs een compleet opleidingstraject op maat maken voor jouw personeel.

Overzicht opleidingen

Wil je je personeel laten diplomeren? Met een 'werken en leren'-opleiding (BBL) kan dat. Als leerbedrijf lever je de werkplek waar je medewerker de praktijk leert, wij zorgen voor de theorie in onze BBL-opleidingen.

Bekijk onze BBL-opleidingen

Overzicht bedrijfstrainingen

Wil je je kennis verbreden of verdiepen? Heb je medewerkers die je wilt laten bijscholen? Noorderpoort heeft een groot aanbod aan trainingen en cursussen, zowel voor particulieren als bedrijven.

Bekijk onze trainingen en cursussen

Lijst met contactpersonen

Wil je een oriĆ«nterendĀ gesprek over opleidingsmogelijkheden voor jouw personeel? Of ben je op zoek naar een op maat gemaakt opleidingstraject?

Neem contact op met onze relatiemanagers

Jouw bedrijf als leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf mag je samen met ons studenten opleiden tot professionele vakmensen. Wil jij dit ook? Vraag dan een erkenning aan via SBB.

Meld jouw bedrijf aan als leerbedrijf

Erkenning van kennis en kunde

Competenties die je hebt opgedaan door (werk)ervaring kun je bij Noorderpoort laten beschrijven en erkennen in een ervaringscertificaat. Wanneer je dit aanvult met een aangepast scholingstraject, kun je versneld een Noorderpoort-diploma behalen.

Laat jouw competenties erkennen

Praktijkleren

De afstand tot de arbeidsmarkt is voor sommige mensen groot. Praktijkleren vergroot voor hen de kans op een betaalde baan. Door praktijkleren kunnen zij namelijk aantonen wat ze kunnen.

Praktijkleren bij Noorderpoort

Leerbedrijven Noorderpoort

Binnen Noorderpoort zijn er drie onderwijsleerbedrijven:

  • Leerbedrijf KTiMpress
  • Leerbedrijf Euroborg
  • Projectbureau ICT Noorderpoort

Benieuwd wat die voor jou kunnen betekenen?

Ontdek onze leerbedrijven

Terug naar boven